пʼятниця, 10 липня 2015 р.

Напиши мені скріпт

З якого слова починається твій ранок? Тільки від тебе залежить, якою інтонацією говорити своє перше слово. І яку паузу робити між реченнями. І все це насправді має велике значення.

Сукупність процесів протягом дня сьогодні виводить тебе у найбільш неймовірний варіант завтрашнього теперішнього часу. Present Perfect Continuous блять.

Все більше звертаєш увагу на міміку, полеміку, динаміку та інші їбануті процеси, про які ніколи раніше не думав. І вже деколи навіть незрозуміло де твої думки, а де підсвідомі погодження з чужими.

А потім ти імпровізуєш, використовуючи свої, такі здавалося б, суперможливості. І мислиш ширше. Потім трохи вужче. Але все рівно мало з цього всього запам'ятається саме тобі. Вона тебе проаналізує, скаже правду в очі і ти сам після цього всього ревно відштовхуєш той беззаперечний вирок, з яким щиро погоджуєшся глибоко в душі.

І от тут починається найцікавіша частина - переоцінка власного бачення, на основі чужих висновків, нарешті сказаних тобі в лице. Але нікому нецікаво. І це прекрасно.

Перспектива кардинального перевороту сюжету тішить і лякає водночас.

Сьогодні я буду тішитись.

Немає коментарів:

Дописати коментар